Kontakt

Johan Lundgren

"Johan är en inspirerande tränare som dessutom ger självförtroendet en boost!"

 

 

Jag har själv vunnit upp till Intermediaire 1 och utbildat flera hästar i grand prix-rörelserna under årens lopp. Sporten blir bara roligare med åren! Viljan att se människor utvecklas är det som driver mig i livet. Som tränare har jag därför lätt för att vara engagerad, entusiastisk och fokuserad i varje ekipage. Min absolut sämsta sida är att jag är precis kass på att ge upp:) Arbetar också med mental träning, både själv och med mina ryttare. Om du kan välja att vara nervös inför och under en dressyrtävling (som ändå ingen tittar på) kan du ju lika gärna välja att vara lugn - frågan är bara hur?

 

Johan Lundgren

0704-93 88 84

johan@jllhastsport.se

Manda Olsson

"Manda förklarar tydligt så att man förstår och alltid känner att man lyckas"

 

 

Som tränare är jag positiv och förmedlar en känsla av framgång till ryttaren. När det jag vill åstadkomma med ekipaget fungerar - ger det en superhärlig känsla! Jag har själv tävlat upp till medelsvår dressyr och vet hur man planerar för och genomför sin strategi fullt ut för att komma ett steg längre och utvecklas för varje start. Förberedelse, planering och genomförande av programridning ingår i mitt träningsupplägg, alternativet är att öva på tävlingsbanan. En förberedd ryttare är en glad och harmonisk ryttare som alltid kan göra sitt bästa!

 

Manda Olsson

0735-67 00 85

manda@jllhastsport.se

"Matilda är en målmedveten ryttare som är noga med att guida dig genom hela ridpasset"

 

 

När jag var 12 år började jag träna för Manda Olsson och i dagsläget tränar jag för Johan Lundgren. Nu tävlar jag dressyr på medelsvår nivå och hjälper andras hästar vidare i utbildningen. För mig handlar ridning, träning och tävling om en stadig utveckling framåt, att man förstår innebörden av vad det är man gör och varför, samt att man har roligt medan man når sina resultat. Därför är jag som tränare engagerad i ryttaren och hästens utveckling och för att få fram resultat på ett roligt och lärorikt sätt. Jag vill alltid ha en dialog mellan mig och ryttaren för att förstå varje individs mål. Jag kan erbjuda dig och din häst hjälp kring att förbereda lyckade träningspass och tävlingsresultat, då det är det jag tycker om allra bäst!

 

Matilda Bohman

0702-11 05 54

matilda@jllhastsport.se

Senaste resultaten

2013-05-25 Nordhallands Ridklubb på ÅBY travbana

 

Duty Free 5:a i LA:3 (17) 70%. Fantastiskt bra underlag att rida på!

2013-05-19 Norra Älvsborgs Ryttarklubb

 

 

Amoros 1:a i LA:3 (17) 72%. Första segern på tio år för "Rossi" - Första starten på tio år också!

2013-05-14 Norra Älvsborgs Ryttarklubb

 

 

Country Star 1:a i MSVB:4 (3) 70%. Andra starten för säsongen för "Harry"

 

Hemmaklubben

Copyright © All Rights Reserved JLL Hästsport och Matilda Bennhage foto